Драматургът Живот – Dramedy Playback театър

Академия и Театър „Драмеди“ ви канят на интерактивно импровизационно представление, в което нашите млади талантливи актьори ще изиграят обратно вашите лични истории, веднага след като бъдат разказани, без да са репетирани, като разчитат само на собствения си творчески апарат и на подкрепата на екипа на сцената.

Споделен ко-креативен процес с участието на публиката, който е неповторим и се случва само тук и сега.


Диалогът, музиката, изиграването – всичко е спонтанно и колаборативно – както на сцената, така и в цялостния спектакъл, защото представлението се случва чрез взаимен непрестанен обмен между публика и екип.

 Участниците в Академия Драмеди са обучавани в Playback театър от Playback театър „Тук и сега“ – първата българска професионална компания, група член на International Playback Theatre Network. Основан е през януари 2013г. от Цвета Балийска – актриса, преподавател, психодраматист и режисьор. Тя е и първият представител на България на European Playback Theatre Gathering в Амстердам – ноември 2014г., Акредитиран преподавател към Center for Playback Theatre (USA). Цвета е обучена лично от основателя на Playback театъра Джонатан Фокс (USA).

👉Диригент: Цветина Матова
👉Музикант: Цвета Балийска
👉Актьори: Емона Соколова, Раяна Михайлова, Авенир Михайлов, София Болашъкова

Снимки ТУК

Did you like this? Share it!

0 comments on “Драматургът Живот – Dramedy Playback театър

Comments are closed.