ЖИВОТ КАТО ПЕСЕН

С голямо вълнение ви каним на създаването на нещо ново – Dramedy Band!

През 2020 година Театър и Академия Драмеди празнува 10 години и със създаването на музикалната група към академията бележим началото на новата декада в развитието на театъра!

Театър Драмеди създава авторски представления, които са съпроводени от авторска музика към всяко от тях. Настоящият първи концерт ще съдържа 14 песни от представленията „Кой си ти?“, „Пролуката“, „Коронна промяна“ и „С/Звяра в човека“. Любимите песни от представления ще прозвучат в красиви аранжименти, създадени от младежите и диригента на бенда – Цвета Балийска.

Бендът е богат на таланти и инструменти- китара, бас, няколко укулелета, ударни, цигулка и пиано. Младите таланти ще ви впечатлят с уменията си, които намират плодородна почва на територията на Аладемия Драмеди.

Автори на музиката са Моника Методиева, Боян Христов, Цвета Балийска, Рада Михайлова, Ели Рангелова, Ивана Симеонова. Текстовете са на Цвета Балийска, Кристин Бумбарова, Ели Рангелова, Рада Михайлова.

Входът за събитието е свободен, но ако имате желание, може да изберете от сумите по-долу и да допринесете с колкото можете и пожелаете от тук: https://urboapp.com/bg/e4388-dramedy-band

Театър „Драмеди“ е частна организация и се издържа самостоятелно с подкрепата на своите зрители. Благодарим!

Събитието се осъществява с подкрепата на:
Столична община район „ИЗГРЕВ“
Народно читалище „Николай Хайтов“

Follow us:
Instagram: @dramedytheatre
Youtube: Театър Драмеди
Email: [email protected]

Did you like this? Share it!

0 comments on “ЖИВОТ КАТО ПЕСЕН

Comments are closed.