„Избери радостта!“

“Избери радостта!“ е авторски спектакъл по книгата „Полиана“ на Елинор Портър с жестов превод и аудиоописание за незрящи!

Един бестселър, поставил началото на теорията за позитивното мислене в началото на 20 век.

Полиана е символ на силата на човешкия дух, способността ни да избираме отношението си към всяка ситуация и способността ни да се радваме на живота, въпреки трудностите! Полиана не само владее своето отношение към живота, но и благодарение на вярата си в доброто, помага на цял град да превъзмогне ограниченията на ума си!

Актьорите от Драмеди Про пресъздават историята на Полиана по нестандартен начин- сцени от книгата, примесени с оригинални вариации, които поставят персонажите в различни забавни обстоятелства.

Музика на живо, танц, клоунада, драматични сцени и провокативна сценография, авторска музика, забавление, изненада, проникновение и вълнение ви обещаваме!

Създаден на синергичен принцип, заедно с всички участници- един синтетичен авторски спектакъл, който ни напомня че радостта е избор и че ние сме авторите на живота си!

Драматургия, концепция, сценография и режисура: Цвета Балийска

Асистент режисьор и техническо изпълнение: Пламен Петков

Репетитор: Маргарита Маринова

Хореограф: Цветина Матова

Музика: Росен Иванов, Цвета Балийска, Рада, Рая и Авенир Михайлови

Музикален педагог: Христо Петков

Участват: Виктория Винклер, Мария Попова, Боряна Лачева, Рая Михайлова, Авенир Михайлов, Емона Соколова, Киара Тодорова, Ана Велева, София Болашъкова, Мария  Аврамова, Александър Ганчев, Кирил Георгиев

С финансовата подкрепа на Национален фонд култура.

Последвайте ни!
YouTube: Dramedy Theatre
instagram: dramedytheatre

 

Did you like this? Share it!

0 comments on “„Избери радостта!“

Comments are closed.