Представления

Театър Драмеди с радост ви кани на новото си авторско представление „Четирите споразумения“ по едноименната книга на Дон Мигел Руис на 31.01.2021г от 19ч в Нов театър НДК. Билети: 15/10 лв.
на касата на Билетен център НДК и онлайн: https://epaygo.bg/1262895970 Facebook: https://www.facebook.com/DramedyTheatre/ 

Poster_4te_Sporazumenia_PREVOD_50x70cm_print10241024_1

„Очите на хората“– авторски спектакъл, който изследва от къде сме дошли и къде ще отидем след като ни няма? С награда за най- добро представление, драматургия, режисура, музика, пластика и актьорско майсторство.

„П(р)огледни“– авторско представление създадено и изпълнено от незрящи актьори по мотиви от техния живот и трудностите, с които се сблъскват. Музиката е композирана от незряща пианистка и певица, която също участва в представлението.

Dramedy Playback театър- Драматургът живот“– интерактивен импровизационен театър, който играе историите на хората от публиката. Създава пространство за споделяне и открит диалог чрез театъра, танца и музиката, която се изпълнява на живо. Стотици хора са разказали истории на нашата сцена.

„Кой си ти?“ – авторско представление на тема идентификацията, търсенето на отговора на най- важния въпроси различните начин, по които достигаме до него. „Кой си ти?“ има  2 награди за най добро представление, награда за режисура, за драматургия, за музика, за пластика, за главна мъжка и главна женска роли.

„Пролуката“ – авторски спектакъл на тема пространството между стимула и реакцията, където можем да избираме думите, действията и мислите си. Музиката е изпълнена на живо от 14 укулеле инструменти, на които свирят самите актьори. Представлението има награди за пластика, за музика и за главна женска роля.

„С/Звяра в човека“- авторско представление създадено заедно с младите актьори за вярата в себе си и умението да общуваме и да се изразяваме. С награда за главна женска роля и поддържаща мъжка роля, за музика и за пластика.