Академия Драмеди

 

 

В Академия Драмеди участват деца и младежи от 6 до 19 години, разпределени в 6 групи по възраст и според нивото на обучение: Драмеди Бейби- 6-8 г; Драмеди Кидс- 8-10 г., Драмеди Джуниър- 10-13 г., Драмеди Тийнс- 12-15 г., Драмеди Про- 14-17 г., Драмеди

Синиър- 16-19 г.  Участниците получават обучение по актьрско майсторство, пеене и хореография, проведено от квалифицирани педагози. Център в образователната програма на Академия Драмеди е развитие на емоционална култура и кариерно ориентиране. Със средствата на театъра, чрез ролеви игри и разнообразни артистични психо-социални методи младите хора получват възможност да научат повече за себе си, за общуването с другите, да открият и развият талантите си, да намерят мястото си в света, да мечтаят и целеполагат. Освен репетициите за бъдещия спектакъл, изграждането на актьорска техника и сценично поведение и говор – възпитаниците на Драмеди се учат да пишат поезия и музика. Програмата е конструирана така, че да развива целия инструмент на актьорите и да събуди твореца във всеки един от тях. В Академията се обучават деца от 6 до 19 години.

Участието в Драмеди Академия гарантира качествена подготовка за Натфиз и всяка театрална академия, не само в България, но и в чужбина. Всички групи работят в Арт зала “Хайтов”, кв. Изток, ул. Юрий Гагарин 7. Академия и Театър Драмеди са създадени и се управляват от Цвета Балийска- актриса, режисьор, дипломиран педагог, културен мениджър, директор на национални и международни фестивали. Цвета Балийска има множество награди за драматургия, режисура и най- добро представление за представленията на Театър Драмеди, както за „Иновативен подход в работата с актьорите“ и специална награда „проф. Енчо Халачев“ за  работа с деца.

В Драмеди работят професионални асистент- режисьор, хореограф, композитор, музикален педагог и ко- водещи на всяка група. Към момента няма свободно места в Академията в София, но можете да заявите своето желание като попълните формуляра и ние ще се свържем с вас.

Заявяване на желание за обучение в Академия Драмеди – Сезон 2022/2023

Заявяване на желание за обучение в Академия Драмеди, гр. Божурище – от м. януари до м. май 2023 г.